Patru cetățeni sirieni, depistați în timp ce încercau să intre ilegal în țară, depistați la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Patru cetățeni sirieni, depistați în timp ce încercau să intre ilegal în țară, depistați la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat patru cetățeni din Siria care au încercat să intre ilegal în România,  folosind documente de călătorie greceşti false.

În data de 24.02.2021, în jurul orei 20.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, a fost efectuat controlul de frontieră asupra unui microbuz marca Volkswagen, condus de către un cetățean bulgar.

Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că patru pasageri au prezentat polițiștilor de frontieră, cărți de identitate specifice Greciei.

Existând suspiciuni cu privire la condițiile de formă și fond ale documentelor în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, şi au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni sirieni și totodată, solicitanți de azil în Bulgaria.

Persoanele în cauză au declarat polițiștilor de frontieră faptul că au procurat cărțile de identitate grecești, având sprijinul unui cetățean pe care l-au cunoscut în Turcia, căruia i-au plătit fiecare suma de 3.500 de euro. Cei patru bărbați sirieni intenționau să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceștia au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.