Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Belgia, depistat la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
joi, februarie 18, 2021 | 22:16 Last Updated 2021-02-18T20:23:29Z

 


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au descoperit un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Citroen-Jumpy, în valoare de 9.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile belgiene. 

În data de 17.02.2021, în jurul orei 19.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar, în vârstă de 52 de ani, la volanul unui autoturism marca Citroen-Jumpy.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

Cetățeanul bulgar a declarat că autovehiculul a fost achiziționat dintr-un parc auto din Germania, de la un cetățean bulgar, fără a avea cunoștință de faptul că aceasta figurează cu alertă pentru „bun căutat pentru confiscare”.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “tăinuire la infracțiunea de furt”, iar autoturismul în valoare de  9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Belgia, depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement