Peste 4.700 pachete cu țigări, ascunse în cutii din carton într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

 

Peste 4.700 pachete cu țigări, ascunse în cutii din carton într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, au descoperit într-un autocamion, ascunse în cutii din carton, 4.700  de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar încerca să le introducă ilegal în ţară.

În data de 07.03.2021, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 43 de ani, conducând un autocamion marca Renault, înmatriculat în Bulgaria, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, metal, pentru ruta Bulgaria Franţa.

În urma controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă al autocamionului, ascunse în cutii din carton, mai multe pachete cu țigări, ce aveau aplicat timbru fiscal bulgăresc. În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea totală de 4.700 de pachete cu țigări, (94.000 țigarete).

Peste 4.700 pachete cu țigări, ascunse în cutii din carton într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat


În cadrul cercetărilor, șoferul autocamionului a declarat că nu deține documente de proveniență pentru pachetele de țigări transportate.


Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 94.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării verificărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.