Peste 4.700 pachete cu țigări, ascunse în cutii din carton într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

 

Peste 4.700 pachete cu țigări, ascunse în cutii din carton într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, au descoperit într-un autocamion, ascunse în cutii din carton, 4.700  de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar încerca să le introducă ilegal în ţară.

În data de 07.03.2021, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 43 de ani, conducând un autocamion marca Renault, înmatriculat în Bulgaria, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, metal, pentru ruta Bulgaria Franţa.

În urma controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă al autocamionului, ascunse în cutii din carton, mai multe pachete cu țigări, ce aveau aplicat timbru fiscal bulgăresc. În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea totală de 4.700 de pachete cu țigări, (94.000 țigarete).

Peste 4.700 pachete cu țigări, ascunse în cutii din carton într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat


În cadrul cercetărilor, șoferul autocamionului a declarat că nu deține documente de proveniență pentru pachetele de țigări transportate.


Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 94.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării verificărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.