Microbuz căutat de autoritățile din Italia, depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Microbuz căutat de autoritățile din Italia, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit un microbuz marca Volkswagen LT 28, căutat de autorităţile italiene. 

La data de 17.04.2021, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 37 de ani, la volanul unui microbuz marca Volkswagen LT 28.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat microbuzul de la o persoană din Bulgaria, neavând cunoștință despre faptul că acesta era căutat de autoritățile italiene.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.