Cetățean străin ascuns în portbagaj, depistat la P.T.F. Calafat

Cetățean străin ascuns în portbagaj, depistat la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetățean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul unui autoturism.

În data de 13.04.2021, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetățeni bulgari, unul la volanul unui autoturism marca Ssang Yong, iar celălalt ca pasager în acelaşi vehicul.

În baza analizei de risc, echipa comună de control a avut suspiciuni cu privire la motivul călătoriei celor doi, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Cetățean străin ascuns în portbagaj, depistat la P.T.F. Calafat

Astfel, a fost descoperit ascuns în portbagajul autoturismului,  sub mai multe pături, un bărbat. Persoana depistată a declarat polițiștilor faptul că este cetățean sirian, şi a pătruns în portbagajul mijlocului de transport fără a avea consimțământul șoferului. El a recurs la această metodă de trecere ilegală a frontierei deoarece nu deține documente care să ateste identitatea sa.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.