Cetățean străin ascuns în portbagaj, depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Cetățean străin ascuns în portbagaj, depistat la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetățean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul unui autoturism.

În data de 13.04.2021, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetățeni bulgari, unul la volanul unui autoturism marca Ssang Yong, iar celălalt ca pasager în acelaşi vehicul.

În baza analizei de risc, echipa comună de control a avut suspiciuni cu privire la motivul călătoriei celor doi, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Cetățean străin ascuns în portbagaj, depistat la P.T.F. Calafat

Astfel, a fost descoperit ascuns în portbagajul autoturismului,  sub mai multe pături, un bărbat. Persoana depistată a declarat polițiștilor faptul că este cetățean sirian, şi a pătruns în portbagajul mijlocului de transport fără a avea consimțământul șoferului. El a recurs la această metodă de trecere ilegală a frontierei deoarece nu deține documente care să ateste identitatea sa.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.