Sirian depistat de polițiștii de frontieră doljeni cu permis de ședere fals. Acesta a încercat să intre ilegal în România

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Sirian depistat de polițiștii de frontieră doljeni cu permis de ședere fals. Acesta a încercat să intre ilegal în România

La data de 31.03.2021, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - Vidin Feroviar, s-a prezentat pentru a intra în țară, un bărbat, cetăţean sirian, în vârstă de 23 de ani, pasager în trenul InterRegio care circula pe ruta Sofia - Craiova.

Persoana în cauză a prezentat pentru control, pe lângă pașaportul personal,  un permis de ședere care purta însemnele autorităților belgiene.

Procedând la verificarea documentelor, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că permisul de ședere prezentat de către bărbat este fals.

De asemenea, polițiștii de frontieră au mai stabilit faptul că bărbatul este de naționalitate siriană și intenționa să ajungă în Belgia.

Cei în cauză a declarat faptul că a beneficiat de sprijinul unui cetățean turc, pe care l-au cunoscut Turcia, pentru a-și procura permisul de ședere, căruia i-au plătit suma de 5.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei sirianului, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, acesta a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.