Cetățean turc cercetat de către polițiștii de frontieră pentru consum de alcool la volan

Cetățean turc cercetat de către polițiștii de frontieră pentru consum de alcool la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 54 de ani, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Aflându-se la volan, acesta a acroșat un stâlp de susținere aflat în incinta Agenției de Control și Încasare Calafat.

La data de 31.03.2021, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au fost sesizați de către reprezentanți ai Agenției de Control și Încasare Calafat, cu privire la faptul că, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un bărbat, conducând un ansamblu rutier, care a acroșat un stâlp de susținere ce aparține instituției sus-menționate.

Având în vedere faptul că pe stâlp era amplasată o cameră de supraveghere, acesta a cauzat deteriorări ale sistemului de supraveghere a traficului.

Polițiștii de frontieră doljeni au oprit pentru control ansamblul rutier, stabilind faptul că acesta este condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, de naționalitate turcă.

S-a procedat la testarea persoanei în cauză, cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipiului Calafat pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Precizăm faptul că, activitatea de testare a bărbatului s-a efectuat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Calafat – IPJ Dolj.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.