Un cetățean irakian a încercat să intre ilegal în România, prin P.T.F. Calafat

 

Un cetățean irakian a încercat să intre ilegal în România, prin P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un tânăr irakian, care a încercat să intre ilegal în România, prin evitarea efectuarii controlului de frontieră. Acesta se afla ascuns în compartiementul pentru marfă al unui autocamion.

La data de  28.04.2021 în jurul orei 15.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților, un cetățean turc, în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autocamion.

Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, piese auto din Turcia pentru o societate comercială din Polonia.

Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat faptul că, în partea din spate a remorcii, șnurul asigurator era secționat și lipit.

În consecință, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, procedând la deschiderea compartimentului marfă, unde au descoperit ascuns, un tânăr, în vârstă de 16 ani. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că acesta este cetăţean irakian și intenționa să ajungă pe teritoriul Germaniei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, tânărul a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.