Un șofer din Cetate a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 


Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Cetate, județul Dolj, este cercetat penal, după ce duminică a lovit cu mașina un pieton și a fugit de locul producerii accidentului. 

Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că la spitalul din localitate s-a prezentat tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Cetate, care a declarat că a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza localităţii sale.

Verificând, polițiștii au stabilit că un bărbat de 62 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şoseaua Mică, din Cetate, ar fi accidentat un tânăr de 19 ani, care se deplasa pe marginea drumului public, după care ar fi părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Bărbatul a fost găsit acasă, iar la audieri s-a depistat că băuse alcool înainte de a se urca la volan.

„Cel în cauză a fost depistat de poliţişti la scurt timp după producerea accidentului la domiciliul său din comuna Cetate şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 0,99.mg/l alcool pur în aerul, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabiliriii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.