Cetăţean afgan, depistat la P.T.F. Calafat, în timp ce încerca să intre ilegal în țară

 

Cetăţean afgan, depistat la P.T.F. Calafat, în timp ce încerca să intre ilegal în țară

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un bărbat de cetățenie afgană, care a încercat să intre ilegal pe teritoriul României.

La data de 06.05.2021, în jurul orei 10.30, polițiștii de frontieră planificați în serviciu pentru supravegherea perimetrului Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au observat o persoană de sex bărbătesc care se deplasa dinspre Bulgaria către România, pe calea ferată, în apropiere de gardul perimetrului P.T.F, cu intenția probabilă de a-l escalada.

S-a procedat la interceptarea și legitimarea bărbatului, acesta prezentând pentru control, polițiștilor de frontieră, un pașaport eliberat de către autoritățile afgane, fără a poseda viză pentru călătorie.

În urma verificărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că persoana în cauză, în vârstă de 22 de ani, provine din Afganistan și intenționa să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei acestuia, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, bărbatul a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


sursa:politiadefrontiera.ro

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.