Cetăţean afgan, depistat la P.T.F. Calafat, în timp ce încerca să intre ilegal în țară

 

Cetăţean afgan, depistat la P.T.F. Calafat, în timp ce încerca să intre ilegal în țară

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un bărbat de cetățenie afgană, care a încercat să intre ilegal pe teritoriul României.

La data de 06.05.2021, în jurul orei 10.30, polițiștii de frontieră planificați în serviciu pentru supravegherea perimetrului Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au observat o persoană de sex bărbătesc care se deplasa dinspre Bulgaria către România, pe calea ferată, în apropiere de gardul perimetrului P.T.F, cu intenția probabilă de a-l escalada.

S-a procedat la interceptarea și legitimarea bărbatului, acesta prezentând pentru control, polițiștilor de frontieră, un pașaport eliberat de către autoritățile afgane, fără a poseda viză pentru călătorie.

În urma verificărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că persoana în cauză, în vârstă de 22 de ani, provine din Afganistan și intenționa să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei acestuia, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, bărbatul a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


sursa:politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.