500 de pachete de țigări, ascunse într-un ansamblu rutier, descoperite la P.T.F. Calafat

 

500 de pachete de țigări, ascunse într-un ansamblu rutier, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit 500 de pachete cu ţigarete, ascunse în cabina unui autocamion.

La data de 04.05.2021, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 48 de ani, conducând un ansamblu rutier.

Conform documentelor de însoțire a mărfii, acesta transporta textile din Turcia pentru Marea Britanie.

 În urma controlului amănunțit efectuat, colegii noștri au descoperit în cabina mijlocului de transport, ascunse în plafon și pereții laterali, 500 de pachete de țigări, care prezentau banderolă fiscală turcească.

Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 10.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă” faptă prevăzută de articolul 270 aliniatul 3 din legea 86 din 2006.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.