Peste 71.200 de țigarete, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

 

Peste 71.200 de țigarete, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit într-un microbuz condus de către un cetățean bulgar, 3.560 de pachete cu ţigarete, ascunse și nedeclarate.

În data de 27.05.2021, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de  42 de ani, conducând un autocamion. Acesta transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, frigidere din Bulgaria în Germania.

 În urma controlului efectuat,  poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în cutii de carton, 3.560 de pachete de țigări cu timbru fiscal bulgăresc pentru care conducătorul autocamionului nu a putut prezenta documente de proveniență.

Peste 71.200 de țigarete, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 71.200 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări fața de persoana în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu,  fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”, faptă prevăzută de articolul 452 alin. 1 litera h din Legea 227 din 2015.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.