Peste 71.200 de țigarete, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

 

Peste 71.200 de țigarete, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit într-un microbuz condus de către un cetățean bulgar, 3.560 de pachete cu ţigarete, ascunse și nedeclarate.

În data de 27.05.2021, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de  42 de ani, conducând un autocamion. Acesta transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, frigidere din Bulgaria în Germania.

 În urma controlului efectuat,  poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în cutii de carton, 3.560 de pachete de țigări cu timbru fiscal bulgăresc pentru care conducătorul autocamionului nu a putut prezenta documente de proveniență.

Peste 71.200 de țigarete, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 71.200 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări fața de persoana în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu,  fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”, faptă prevăzută de articolul 452 alin. 1 litera h din Legea 227 din 2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.