Aproape 90.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite într-o autoutilitară

 


Judecătoria Calafat a emis, ieri, mandate de arestare preventivă şi la domiciliu pe numele a doi craioveni acuzaţi de comiterea infracţiunii de contrabandă. Asta după ce, în cursul zilei de luni, oamenii legii au descoperit într-o autoutilitară, în comuna Moţăţei, 85.860 de pachete de țigari de contrabandă.

Potrivit poliţiştilor doljeni, suspecţi în acest dosar de contrabandă sunt doi craioveni.

„La data de 24 mai, poliţiştii de la economic, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate, au descoperit, în comuna Motăţei, o autoutilitară în care erau depozitați mai multi saci cu pachete de țigarete. În urma cercetărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 33 şi 41 de ani, ambii din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de contrabandă. Din verificări a reieșit că bărbaţii ar fi deținut, în vederea comercializării, 85.860 de pachete de țigarete fără marcaje fiscale, provenite din contrabandă, cunoscând proveniența ilicită a bunurilor. Prejudiciul cauzat este de peste 950.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Unul suspect arestat preventiv, altul la domiciliu

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cinci percheziții domiciliare. Percheziţiile au fost făcute în Craiova, comuna Cerăt şi oraşul Balş. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe probe și au fost puse în aplicare două mandate de aducere.

Tot miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au dispus reţinerea celor doi craioveni pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, cei doi suspecţi au fost duşi la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a dispus arestarea preventivă a unuia dintre inculpaţi. Faţă de al doilea a dispus plasarea în arest la domiciliu. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori şi inculpaţi.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.