Aproape 90.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite într-o autoutilitară

 


Judecătoria Calafat a emis, ieri, mandate de arestare preventivă şi la domiciliu pe numele a doi craioveni acuzaţi de comiterea infracţiunii de contrabandă. Asta după ce, în cursul zilei de luni, oamenii legii au descoperit într-o autoutilitară, în comuna Moţăţei, 85.860 de pachete de țigari de contrabandă.

Potrivit poliţiştilor doljeni, suspecţi în acest dosar de contrabandă sunt doi craioveni.

„La data de 24 mai, poliţiştii de la economic, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate, au descoperit, în comuna Motăţei, o autoutilitară în care erau depozitați mai multi saci cu pachete de țigarete. În urma cercetărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 33 şi 41 de ani, ambii din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de contrabandă. Din verificări a reieșit că bărbaţii ar fi deținut, în vederea comercializării, 85.860 de pachete de țigarete fără marcaje fiscale, provenite din contrabandă, cunoscând proveniența ilicită a bunurilor. Prejudiciul cauzat este de peste 950.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Unul suspect arestat preventiv, altul la domiciliu

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cinci percheziții domiciliare. Percheziţiile au fost făcute în Craiova, comuna Cerăt şi oraşul Balş. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe probe și au fost puse în aplicare două mandate de aducere.

Tot miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au dispus reţinerea celor doi craioveni pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, cei doi suspecţi au fost duşi la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a dispus arestarea preventivă a unuia dintre inculpaţi. Faţă de al doilea a dispus plasarea în arest la domiciliu. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori şi inculpaţi.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.