Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

 

Auto căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au descoperit un cetăţean turc care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Volkswagen , în valoare de 15.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania. 

În data de 04.07.2021, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean turc, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf,înmatriculat în Germania.

Auto căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat faptul  că acesta figurează ca „bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că  nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorități.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.