Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
marți, iulie 06, 2021 | 14:01 Last Updated 2021-07-06T11:02:56Z

 

Auto căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au descoperit un cetăţean turc care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Volkswagen , în valoare de 15.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania. 

În data de 04.07.2021, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean turc, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf,înmatriculat în Germania.

Auto căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat faptul  că acesta figurează ca „bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că  nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorități.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement