510 de țigarete, ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

 

510 de țigarete, ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit într-un microbuz condus de către un cetățean bulgar, 510 de pachete cu ţigarete, ascunse și nedeclarate.

510 de țigarete, ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 30.06.2021, ora 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria ce transporta bagaje personale din Bulgaria în Germania.

510 de țigarete, ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

În urma analizei de risc, microbuzul a fost selectat pentru efectuarea unui control amănunțit, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au descoperit, 10.200 de țigarete, ascunse în bagaje și nedeclarate cu timbru fiscal bulgăresc, pentru care conducătorul microbuzului nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de țigarete, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu,  fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”, faptă prevăzută de articolul 452 alin. 1 litera h din Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.