Doi cetățeni sirieni ascunși într-un autocamion, depistați la P.T.F. Calafat

 

Doi cetățeni sirieni ascunși într-un autocamion, depistați la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat doi cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși în compartimentul de marfă al unui autocamion.

În data de 20.07.2021, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean polonez în vârstă de 47 de ani, care conducea autocamion. Acesta transporta conform documentelor strunguri, din Turcia pentru Polonia.

În urma analizei de risc, s-au efectuat verificări suplimentare, iar la efectuarea controlului fizic al mijlocului de transport, s-a constatat că, în partea din spate a remorcii, șnurul asigurator este secționat şi prins cu un ac.

Astfel, compartimentul de marfă al autocamionului a fost deschis şi au fost descoperite ascunse două persoane de sex masculin. Persoanele depistate au declarat polițiștilor faptul că au urcat în autocamion când  acesta staționa, ajutați de către un cetățean sirian al cărui nume nu îl cunosc, fără cunoștința șoferului. Aceștia intenționau să ajungă pe teritoriul Germaniei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.