Accident cu 6 victime, la Moțăței

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Accident cu 6 victime, la Moțăței

Șase persoane, între care un copil și un adolescent, au fost rănite într-un accident rutier produs pe drumul Craiova-Calafat, la Moțăței. Două mașini au fost implicate. Pentru una dintre victime, care a rămas încarcerată între fiarele mașinii, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Accident cu 6 victime, la Moțăței


„Sunt 6 victime: 1 incarcerata si incostienta (va fi preluata de elicopter SMURD), si 5 victime constiente si neincarcerate ( 2 preluate de SMURD Bailesti, 1 preluata de SMURD Calafat si 2 preluate de SAJ Dolj).” – ISU Dolj.

Polițiștii încă încearcă să stabilească cine a fost de vină pentru producerea accidentului.

„In ziua 23 august, orele 17.47, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localității Moțăței, la intersecția DJ 561 A cu DN 56, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii, a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Strehaia, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un femeie de 35 de ani, din Calafat.

In urma evenimentului rutier, conducatorul auto de 42 de ani, o femeie de 45 de ani și doi copii,unul de 12 și altul de 16 ani, toti pasageri în autoturismul respectiv, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, conducătorul auto de 35 de ani si pasagerul dreapta față, o femeie de 34 ani, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Conducatorul auto de 35 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, urmând ca în cazul celui de 42 de ani, sa fie recoltate probe biologice la spital.

Accident cu 6 victime, la Moțăței

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”-IPJ Dolj


Sursa:jurnalulolteniei.ro 

Foto:Oltenia3TV

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.