Bărbatul înecat în Dunăre a fost găsit

 

Bărbatul înecat în Dunăre a fost găsit

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Calafat, dispărut în apele Dunării, duminică după amiaza, a fost găsit decedat, marți, informează Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Bărbatul se afla la scăldat cu alte cinci persoane și nu a mai reușit să iasă din apele Dunării.

Pompierii și scafandrii l-au căutat, timp de două zile, fiind găsit marți dimineața, fără suflare.

„Din păcate, în această dimineață, în urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost găsit decedat în fluviul Dunărea.În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvât al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.


Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.