Bărbatul înecat în Dunăre a fost găsit

 

Bărbatul înecat în Dunăre a fost găsit

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Calafat, dispărut în apele Dunării, duminică după amiaza, a fost găsit decedat, marți, informează Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Bărbatul se afla la scăldat cu alte cinci persoane și nu a mai reușit să iasă din apele Dunării.

Pompierii și scafandrii l-au căutat, timp de două zile, fiind găsit marți dimineața, fără suflare.

„Din păcate, în această dimineață, în urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost găsit decedat în fluviul Dunărea.În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvât al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.


Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.