Un bărbat din Calafat s-a înecat în Dunăre

 

Un bărbat din Calafat s-a înecat în Dunăre

Un bărbat de 47 de ani, din Calafat, este căutat în apele fluviului Dunăre, după ce ieri a intrat în apă și nu a mai ieșit.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-a înecat în apele fluviului Dunărea.

Un bărbat din Calafat s-a înecat în Dunăre

La fața locului s-au deplasat polițiștii care din primele verificări au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Calafat, în timp ce se afla la scăldat cu alte 5 persoane, ar fi dispărut în apele fluviului Dunărea.

Un bărbat din Calafat s-a înecat în Dunăre

La fața locului s-au deplasat și pompieri din cadrul I.S.U. Dolj, polițiști din cadrul S.T.P.F. Dolj și un echipaj de la ambulanța, care au început activitățile de căutare ale bărbatului.

Un bărbat din Calafat s-a înecat în Dunăre

Echipele au desfășurat activități de căutare în cursul zilei de ieri, până în jurul orelor 21.00, persoana în cauză nefiind găsită.

În această dimineață au fost reluate căutările, la activități participând și echipe de scafandri din cadrul I.S.U Vâlcea și Teleorman.About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.