Advertisement

Bunuri căutate de autoritățile din Ungaria, descoperite în două autocamioane la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, august 30, 2021 | 18:30 Last Updated 2021-08-30T15:30:52Z

 

Bunuri căutate de autoritățile din Ungaria, descoperite în două autocamioane la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetăţeni bulgari care s-au prezentat la controlul de frontieră conducând două ansambluri rutiere, care transportau anvelope ce erau căutate de către autorităţile din Ungaria. 

În zilele de 27 și  28 august 2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor  de frontieră doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 32, respectiv 39 de ani, conducând două ansambluri rutiere. Aceștia  transportau conform documentelor de însoțire a mărfii anvelope din Ungaria. 

Cu ocazia controalelor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că marfa transportată, respectiv 2.054 de anvelope figurează ca „bunuri căutate pentru confiscare”, alertele fiind introduse de către autorităţile din Ungaria în data de 27.08.2021.

Marfa transportată, estimată la 600.000 de lei precum și cele două ansambluri rutiere au fost indisponibilizate de către poliţiştii de frontieră, în vederea continuării verificărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cei doi cetățeni bulgari, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bunuri căutate de autoritățile din Ungaria, descoperite în două autocamioane la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement