Bunuri căutate de autoritățile din Ungaria, descoperite în două autocamioane la P.T.F. Calafat

 

Bunuri căutate de autoritățile din Ungaria, descoperite în două autocamioane la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetăţeni bulgari care s-au prezentat la controlul de frontieră conducând două ansambluri rutiere, care transportau anvelope ce erau căutate de către autorităţile din Ungaria. 

În zilele de 27 și  28 august 2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor  de frontieră doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 32, respectiv 39 de ani, conducând două ansambluri rutiere. Aceștia  transportau conform documentelor de însoțire a mărfii anvelope din Ungaria. 

Cu ocazia controalelor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că marfa transportată, respectiv 2.054 de anvelope figurează ca „bunuri căutate pentru confiscare”, alertele fiind introduse de către autorităţile din Ungaria în data de 27.08.2021.

Marfa transportată, estimată la 600.000 de lei precum și cele două ansambluri rutiere au fost indisponibilizate de către poliţiştii de frontieră, în vederea continuării verificărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cei doi cetățeni bulgari, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.