Un şofer băut a intrat cu maşina într-un parapet de beton, iar autoturismul a luat foc

 Trei persoane au fostrănite în urma unui accident produs în noaptea de duminică spre luni, în apropiere de comuna doljeană Maglavit. Poliţiştii au stabilit că un şofer băut a pierdut controlul direcţiei, a lovit un parapet din beton, după care s-a răsturnat. În urma impactului, autoturismul a luat foc.


Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată, în apropiere de Maglavit.

„În ziua de 6 septembrie, ora 00.56, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați despre faptul că în afara localității Maglavit s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Malu Mare, pe DJ 553, la trecerea la nivel cu o cale ferată simplă, fără bariere, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton și s-ar fi răsturnat în partea dreapta a drumului, autoturismul luând foc.

În urma evenimentului rutier, două femei de 42 și 65 de ani, respectiv un bărbat de 71 de ani, pasageri în autoturism, toți din comuna Malu Mare, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii doljeni.


Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.