CONDUCEŢI PRUDENT! ALEGETI VIAŢA!

CONDUCEŢI PRUDENT! ALEGETI VIAŢA!

Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au fost prezanți la datorie și în cursul zilei de ieri,  pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Astfel, polițiștii au constatat 9 infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind depistate persoane care au condus vehicule neînmatriculate, sub influenţa băuturilor alcoolice ori fără a deține permis de conducere.

De asemenea, au fost  aplicate 115 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 9 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat pe DN56D, în Calafat un bărbat  de 34 ani, din localitate, care conducea un  autoturism având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma celor constatate, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propuse soluţii legale prin unităţile de parchet competente.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.