Condiţii moderne de pregătire la Şcoala Sanitară Postliceală “Gheorghe Ţiţeica” din Calafat

 

Condiţii moderne de pregătire la Şcoala Sanitară Postliceală “Gheorghe Ţiţeica” din Calafat

Şcoala Sanitară Postliceală „Gheorghe Ţiţeica” din Calafat, instituţie acreditată prin OMECT nr.4855 /2008, a publicat oferta de şcolarizare pentru acest an.

Unitatea de învăţământ le oferă celor care doresc să se pregătească pentru o carieră în domeniul medical condiţii optime de studii, fiind dotată cu laboratoare dotate şi bine întreţinute, cu săli de clasă moderne, săli de aplicaţii, laborator de informatică dotat cu calculatoare performante şi internet de mare viteză, dar şi o bibliotecă vastă, cu peste 2000 de volume.

La cursurile şcolii postliceale se pot înscrie absolvenţii de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat.


“Avem tot ce trebuie pentru o pregătire de performanţă”, transmite directorul Şcolii Sanitare Postliceale „Gheorghe Ţiţeica” din Calafat, Marcela Paşcu. “Avem cadre didactice cu înaltă calificare, manuale de specialitate, activităţi susţinute în cadrul unor proiecte interne, dar şi internaţionale. Ne bazăm foarte mult pe asigurarea unei pregătiri de perspectivă pentru absolvenţii noştri. Şi teoretică, dar mai ales practică. Instruirea practică a cursanţilor şcolii noastre se desfăşoară în cadrul Spitalului Municipal Calafat şi a altor unităţi spitaliceşti din zonă, astfel încât cursanţii să aibă parte de pregătire la firul ierbii şi să intre în contact cu realitatea din secţii”, adaugă directorul general prof. Ion Nănuţi.


Oferta pentru anul şcolar 2021-2022


Oferta pentru anul şcolar 2021-2022 constă în 3 clase a 84 de locuri pentru asistent medical generalist şi o clasă a 30 de locuri pentru asistent medical de farmacie. Durata pregătirii este de 3 ani.


Acte necesare:


  • Diplomă bacalaureat (în original şi copie ) sau adeverinţă de absolvire a liceului (pentru absolvenţii fără diplomă) sau certificat de absolvire a liceului; foaie matricolă.
  • Copie CI
  • Copie certificat naştere
  • Copie certificat căsătorie(pentru persoanele de sex feminin,dacă este cazul)
  • Adeverinţă medicală de la medicul de familie
  • Dosar
  • 70 lei – taxa de înscriere


Taxa de şcolarizare este de 2450 lei/an, iar cursurile se desfășoară după următorul orar:

MIERCURI: 15,00 – 21,00

JOI : 15,00 – 21,00

VINERI: 15,00 – 21,00

SÂMBĂTĂ : 8,00 – 16,00

DUMINICĂ: 8,00 – 16,00

Pentru orice informaţie, puteţi contacta reprezentanţii unităţii la tel./fax: 0251 230 219 sau mobil: 0766 254 952 – Director

E-mail: postlicealacalafat@yahoo.com

Facebook: Școala Postliceală Sanitară Gheorghe Țițeica Calafat


Sursa:gds.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.