Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, august 02, 2021 | 14:51 Last Updated 2021-08-02T11:52:08Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au descoperit un cetăţean turc care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism, în valoare de 60.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania. 

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

În data de 01.08.2021, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean turc în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi A4,  cu numere de înmatriculare olandeze.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a nu avea cunștință despre faptul că mijlocul de transport este căutat de autorități.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 60.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement