Advertisement

Patru cetățeni turci, ascunși în proximitatea P.T.F. Calafat, opriți din drumul ilegal către Germania

Gigel Ciobanu
luni, august 02, 2021 | 14:49 Last Updated 2021-08-02T11:49:21Z

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat patru cetățeni turci, ascunși în vegetația din zonele adiacente ale punctului de trecere a frontierei, care au încercat să intre ilegal în ţară.

Patru cetățeni turci, ascunși în proximitatea P.T.F. Calafat, opriți din drumul ilegal către Germania

În data de 02.08.2021, în jurul orei 22.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, acţionând în baza unei informaţii, la aproximativ 500 de metri de tonetele de control, au fost observate patru persoane ce au coborât dintr-un microbuz încercând să evite efectuarea formalităţilor de intrare în ţară.

Imediat, poliţiştii de frontiera au declanșat o acțiune specifică pentru cercetarea zonei adiacente a P.T.F. Calafat.  În urma verificărilor efectuate, a fost identificat microbuzul din care au coborât cele patru persoane îndreptându-se spre arterele de control.

De asemenea, în vegetația din apropierea punctului au fost descoperiţi ascunşi patru bărbați, cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 28 și 36 de ani. Persoanele depistate ascunse au declarat polițiștilor că au fost preluate de pe teritoriul Bulgariei de către șoferul microbuzului, un cetățean georgian în vârstă de 36 de ani, care i-a transportat până în zona adiacentă a P.T.F. Calafat. Aceștia intenționau să ajungă pe teritoriul Germaniei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei tuturor persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.                           


Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Patru cetățeni turci, ascunși în proximitatea P.T.F. Calafat, opriți din drumul ilegal către Germania

Trending Now

Advertisement