Patru cetățeni turci, ascunși în proximitatea P.T.F. Calafat, opriți din drumul ilegal către Germania

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat patru cetățeni turci, ascunși în vegetația din zonele adiacente ale p

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat patru cetățeni turci, ascunși în vegetația din zonele adiacente ale punctului de trecere a frontierei, care au încercat să intre ilegal în ţară.

Patru cetățeni turci, ascunși în proximitatea P.T.F. Calafat, opriți din drumul ilegal către Germania

În data de 02.08.2021, în jurul orei 22.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, acţionând în baza unei informaţii, la aproximativ 500 de metri de tonetele de control, au fost observate patru persoane ce au coborât dintr-un microbuz încercând să evite efectuarea formalităţilor de intrare în ţară.

Imediat, poliţiştii de frontiera au declanșat o acțiune specifică pentru cercetarea zonei adiacente a P.T.F. Calafat.  În urma verificărilor efectuate, a fost identificat microbuzul din care au coborât cele patru persoane îndreptându-se spre arterele de control.

De asemenea, în vegetația din apropierea punctului au fost descoperiţi ascunşi patru bărbați, cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 28 și 36 de ani. Persoanele depistate ascunse au declarat polițiștilor că au fost preluate de pe teritoriul Bulgariei de către șoferul microbuzului, un cetățean georgian în vârstă de 36 de ani, care i-a transportat până în zona adiacentă a P.T.F. Calafat. Aceștia intenționau să ajungă pe teritoriul Germaniei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei tuturor persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.                           


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.