Patru cetățeni turci, ascunși în proximitatea P.T.F. Calafat, opriți din drumul ilegal către Germania

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat patru cetățeni turci, ascunși în vegetația din zonele adiacente ale p

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat patru cetățeni turci, ascunși în vegetația din zonele adiacente ale punctului de trecere a frontierei, care au încercat să intre ilegal în ţară.

Patru cetățeni turci, ascunși în proximitatea P.T.F. Calafat, opriți din drumul ilegal către Germania

În data de 02.08.2021, în jurul orei 22.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, acţionând în baza unei informaţii, la aproximativ 500 de metri de tonetele de control, au fost observate patru persoane ce au coborât dintr-un microbuz încercând să evite efectuarea formalităţilor de intrare în ţară.

Imediat, poliţiştii de frontiera au declanșat o acțiune specifică pentru cercetarea zonei adiacente a P.T.F. Calafat.  În urma verificărilor efectuate, a fost identificat microbuzul din care au coborât cele patru persoane îndreptându-se spre arterele de control.

De asemenea, în vegetația din apropierea punctului au fost descoperiţi ascunşi patru bărbați, cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 28 și 36 de ani. Persoanele depistate ascunse au declarat polițiștilor că au fost preluate de pe teritoriul Bulgariei de către șoferul microbuzului, un cetățean georgian în vârstă de 36 de ani, care i-a transportat până în zona adiacentă a P.T.F. Calafat. Aceștia intenționau să ajungă pe teritoriul Germaniei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei tuturor persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.                           


About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.