ACȚIUNI DESFĂŞURATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI

 

ACȚIUNI  DESFĂŞURATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI

În ultimele 24 de ore, polițiști cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice.

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat  153 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 33.000 lei, din care 26 de sancțiuni pentru viteză neregulamentară.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 27 permise de conducere şi au retras 16 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Exemple:


-  Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Castranova, care conducea un autoturism pe strada Grădinarilor, din localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

- De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un tânăr de 26 de ani, din Poiana Mare, care conducea o motocicletă pe DN 55A, pe raza localității, neînmatriculată și cu permis de conducere necorespunzător. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.