Cetățean palestinian depistat cu o carte de identitate olandeză la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat o tânără, cetăţean palestinian, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un document de identitate olandez care aparţinea altei persoane.

Cetățean palestinian depistat cu o carte de identitate olandeză la P.T.F. Calafat

În data de 05.09.2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, o persoană de sex feminin, ce călătorea ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Olanda, condus de un cetăţean olandez.

În urma studierii documentului de călătorie al persoanei de sex feminin,  s-a constatat faptul că tânăra prezentă la control nu este una și aceeași cu persoana din fotografia pașaportului.

Astfel, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor și autoturismului, iar sub un covor auto al mijlocului de transport a fost descoperit un pașaport emis de autoritățile din Palestiana ce aparținea persoanei prezente în punct. Șoferul a declarat că a preluat persoana din Turcia, întrucât aceasta este o rudă a sa și intenționa să o transporte în Belgia la familia sa.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor  în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, aceştia au fost preluați de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.