Tineri din Băilești, reținuți pentru furturi din magazine

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Tineri din Băilești, reținuți pentru furturi din magazine

Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 20 şi 22 de ani, din Băileşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.Din cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega s-a stabilit că tinerii ar fi sustras , la data de 18 septembrie a.c., din două magazine din comunele Cetate şi Moţăţei şi la data de 23 septembrie a.c., dintr-un magazin din comuna Cioroiaşi, mai multe bunuri(ţigări, băuturi alcoolice, produse alimentare) precum şi suma de 250 de lei, creând un prejudiciu de aproximativ 13.000 de lei.

În cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul săvârşitii infracţiunilor de furt calificat, poliţiştii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au desfăşurat activităţi specifice în vederea identificării persoanelor care ar fi comis faptele. 

Astfel, în cursul zilei de ieri, în baza unor informaţii, poliţiştii calafeteni cu sprijinul unui poliţişt din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, au depistat în trafic, pe o stradă din Calafat, un autoturism cu privire la care existau indicii că ar fi fost folosit la comiterea faptelor, fiind identificaţi şi ocupanţii acestuia în persoana a 2 tineri, de 22 şi 20 de ani, din Băileşti. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Totodată, poliţiştii au efectuat controlul autoturismului depistat în trafic, fiind gasite bunuri care ar proveni din comiterea celor trei infractiuni, precum si instrumente care ar fi putut fi folosite la comiterea faptelor. Poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciul cauzat, care, a fost predat persoanei vătămate. 

“În urma probatoriului administrat de poliţişti, tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă AL I.P.J. Dolj . În cursul acestei zile, tinerii urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.