Advertisement

A lovit doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentului la Maglavit

Gigel Ciobanu
luni, septembrie 27, 2021 | 01:18 Last Updated 2021-09-26T22:19:01Z

 

A lovit doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentului

Ieri seară, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Maglavit s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat politiști din cadrul Postului de Poliție Maglavit și polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat, care, din primele cercetări, au stabilit că un autoturism care circula pe raza comunei Maglavit ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț de colectare a apei pluviale. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod, accidentând doi bărbați de 31, respectiv 51 de ani, din localitate, care erau așezați pe o bancă. Ambii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A lovit doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentului

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului.

Din cercetari, polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani, din Maglavit, bănuit că ar fi condus autoturismului implicat în evenimentul rutier. De asemenea, din verificările efectuate,  au stabilit că tânărul bănuit nu deține permis de conducere.

Se desfășoară activități pentru depistarea lui, conducerea la sediul poliției pentru audieri și testarea cu aparatul alcooltest.


În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării măsurilor care se impun.

La finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin unitatea de Parchet competentă.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • A lovit doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentului la Maglavit

Trending Now

Advertisement