A lovit doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentului la Maglavit

 

A lovit doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentului

Ieri seară, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Maglavit s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat politiști din cadrul Postului de Poliție Maglavit și polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat, care, din primele cercetări, au stabilit că un autoturism care circula pe raza comunei Maglavit ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț de colectare a apei pluviale. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod, accidentând doi bărbați de 31, respectiv 51 de ani, din localitate, care erau așezați pe o bancă. Ambii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A lovit doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentului

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului.

Din cercetari, polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani, din Maglavit, bănuit că ar fi condus autoturismului implicat în evenimentul rutier. De asemenea, din verificările efectuate,  au stabilit că tânărul bănuit nu deține permis de conducere.

Se desfășoară activități pentru depistarea lui, conducerea la sediul poliției pentru audieri și testarea cu aparatul alcooltest.


În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării măsurilor care se impun.

La finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin unitatea de Parchet competentă.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.