Permis de ședere fals, descoperit în P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un tânără, din Camerun, în vârstă de 28 de ani, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un permis de ședere fals.
În data de 08.10.2021, în jurul orei 11.30, în P.T.F. Calafat rutier, s-a prezentat pentru a intra în țară, o tânără din Camerun, ce călătorea ca pasager într-un microbuz care transporta persoane pe ruta Bulgaria-România. 

 Cameruneza s-a legitimat în baza unui permis de ședere emis de autoritățile din Franța. Cu ocazia studierii documentului prezentat, s-a constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals total.

 În acest context, firma de transport persoane a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 8.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 7 alin. 1 și art. 134 pct.1 din O.U.G. 194 din 2002. 

  Totodată, polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei sus-menționate, iar conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.