Advertisement

Permis de ședere fals, descoperit în P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, octombrie 11, 2021 | 14:09 Last Updated 2021-10-11T11:17:27Z
Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un tânără, din Camerun, în vârstă de 28 de ani, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un permis de ședere fals.
În data de 08.10.2021, în jurul orei 11.30, în P.T.F. Calafat rutier, s-a prezentat pentru a intra în țară, o tânără din Camerun, ce călătorea ca pasager într-un microbuz care transporta persoane pe ruta Bulgaria-România. 

 Cameruneza s-a legitimat în baza unui permis de ședere emis de autoritățile din Franța. Cu ocazia studierii documentului prezentat, s-a constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals total.

 În acest context, firma de transport persoane a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 8.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 7 alin. 1 și art. 134 pct.1 din O.U.G. 194 din 2002. 

  Totodată, polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei sus-menționate, iar conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Permis de ședere fals, descoperit în P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement