Permis de ședere fals, descoperit în P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un tânără, din Camerun, în vârstă de 28 de ani, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un permis de ședere fals.
În data de 08.10.2021, în jurul orei 11.30, în P.T.F. Calafat rutier, s-a prezentat pentru a intra în țară, o tânără din Camerun, ce călătorea ca pasager într-un microbuz care transporta persoane pe ruta Bulgaria-România. 

 Cameruneza s-a legitimat în baza unui permis de ședere emis de autoritățile din Franța. Cu ocazia studierii documentului prezentat, s-a constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals total.

 În acest context, firma de transport persoane a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 8.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 7 alin. 1 și art. 134 pct.1 din O.U.G. 194 din 2002. 

  Totodată, polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei sus-menționate, iar conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.