Trei cetățeni străini depistați ascunși în zona de vegetație din proximitatea P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat trei cetățeni străini, doi irakieni și un sirian, ascunși în zona de vegetație din proximitatea punctului de trecere a frontierei. Aceștia intenționau să intre ilegal în România şi să ajungă în Franța.

Trei cetățeni străini depistați ascunși în zona de vegetație din proximitatea P.T.F. Calafat

În cursul acestei nopți, polițiștii de frontieră planificați în serviciu pentru supravegherea perimetrului Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au observat, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, pe sensul de intrare în țară, trei persoane care au escaladat gardul perimetral al punctului de trecere a frontierei.

Imediat, colegii noștri au declanșat o acțiune specifică pentru cercetarea zonei adiacente a P.T.F. Calafat. 

Astfel, la aproximativ 200 de metri față de gardul perimetral, au fost depistați ascunși, în zona de vegetație, trei bărbați.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul P.T.F. Calafat pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care, polițiștii de frontieră au stabilit că doi dintre cei trei tineri depistați sunt irakieni, în vârstă de 19, respectiv 29 de ani, iar cel de-al treilea este de origine siriană, minor, în vârstă de 17 ani.

Trei cetățeni străini depistați ascunși în zona de vegetație din proximitatea P.T.F. Calafat

Străinii  au declarat autorităților faptul că au călătorit într-un autocamion fără ca șoferul acestuia să aibă cunoștință despre  acest aspect, și au coborât din mijlocul de transport când se aflau pe teritoriul statului bulgar, înainte de tonetele unde se efectua controlul de frontieră. Aceștia intenționau să ajungă în Franța.

De asemenea, procedând la vizualizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, colegii noștri au identificat și mijlocul de transport din care au coborât cele trei persoane. Autocamionul era condus de către un cetățean turc, în vârstă de 53 de ani.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor trei cetățeni străini cât și a șoferului sus-menționat, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.