Primăria Calafat a fost amendată de Garda de Mediu Dolj

 Primăria Municipiului Calafat a fost amendată de către comisarii Gărzii de Mediu Dolj, luni, din cauza gunoaielor găsite în mai multe zone din localitate.

Primăria Municipiului Calafat a fost amendată de către comisarii Gărzii de Mediu Dolj, luni, din cauza gunoaielor găsite în mai multe zone din localitate.  Amenda aplicată este în valoare de 15.000 de lei, primăria având și obligația să curețe zonele unde au fost depistate deșeuri.  „Urmare a controalelor tematice dispuse de CG al GNM cu privire la starea de salubritate a localităților, începând cu data de 22.11 2021, o echipă de comisari din cadrul CJ Dolj al GNM a verificat starea de salubrizare a Municipiului Calafat. În urma constatărilor din teren, comisarii au sancționat contravențional UAT Calafat cu amendă în valoare de 15.000 lei și au fost dispuse măsuri cu termen pentru zonele insalubre indentificate”, se arată într-o informare făcută pe Facebook de Garda de Mediu Dolj.  sursa:editie.ro

Amenda aplicată este în valoare de 15.000 de lei, primăria având și obligația să curețe zonele unde au fost depistate deșeuri.

„Urmare a controalelor tematice dispuse de CG al GNM cu privire la starea de salubritate a localităților, începând cu data de 22.11 2021, o echipă de comisari din cadrul CJ Dolj al GNM a verificat starea de salubrizare a Municipiului Calafat. În urma constatărilor din teren, comisarii au sancționat contravențional UAT Calafat cu amendă în valoare de 15.000 lei și au fost dispuse măsuri cu termen pentru zonele insalubre indentificate”, se arată într-o informare făcută pe Facebook de Garda de Mediu Dolj.


sursa:editie.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.