Advertisement

Doi cetățeni străini, ascunși pe osia unei semiremorci, depistați în P.T.F Calafat

Gigel Ciobanu
vineri, decembrie 03, 2021 | 10:42 Last Updated 2021-12-03T08:42:05Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit doi cetățeni sirieni, ascunși în compartimentul de depozitare bunuri, poziționat  pe osia unei semiremorci.  

Doi cetățeni străini, ascunși pe osia unei semiremorci, depistați în P.T.F Calafat

În cursul acestei dimineți, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean turc, în vârstă de 42 de ani, care conducea un autocamion. Şoferul transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, fructe din Turcia pentru o societate din Franța.

În urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse intr-un compartiment de depozitare situat deasupra osiei semiremorcii, două persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbații, în vârstă de 20, respectiv 26 de ani, sunt cetățeni sirieni. Aceștia au declarat autorităților faptul că, în timp ce se aflau într-o parcare din orașul Sofia, Bulgaria, s-au urcat în mijlocul de transport având acceptul șoferului, căruia i-au plătit fiecare câte 1.000 de euro. Cei doi străini intenționau să ajungă într-o țară din vestul Europei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor depistate, iar conform protocolului româno-bulgar, cetățenii sirieni, șoferul, cât și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi cetățeni străini, ascunși pe osia unei semiremorci, depistați în P.T.F Calafat

Trending Now

Advertisement