Advertisement

Sute de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
miercuri, decembrie 29, 2021 | 19:37 Last Updated 2021-12-29T17:37:45Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, peste 400 de pachete cu țigări, care se aflau ascunse în genți de voiaj.

Sute de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat


Bunurile, în valoare de 8.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat.

În data de 28.12.2021, în jurul orei 21.30,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani, conducând un ansamblu rutier. Șoferul transporta conform documentelor prezentate, profile de aluminiu, pe ruta Turcia-Marea Britanie.

În urma controlului amănunțit, colegii noștri au descoperit în cabina autocamionului, ascunse și nedeclarate, 440 de pachete cu țigarete de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal specific Republicii Bulgaria. 

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că marfa sus-menționată aparține șoferului mijlocului de transport. Acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru țigările pe care le transporta.

Întreaga cantitate de țigări, estimate la o valoare de 8.000 lei, au fost ridicate de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat, iar șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale în vigoare.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Sute de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement