Sute de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, peste 400 de pachete cu țigări, care se aflau ascunse în genți de voiaj.

Sute de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat


Bunurile, în valoare de 8.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat.

În data de 28.12.2021, în jurul orei 21.30,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani, conducând un ansamblu rutier. Șoferul transporta conform documentelor prezentate, profile de aluminiu, pe ruta Turcia-Marea Britanie.

În urma controlului amănunțit, colegii noștri au descoperit în cabina autocamionului, ascunse și nedeclarate, 440 de pachete cu țigarete de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal specific Republicii Bulgaria. 

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că marfa sus-menționată aparține șoferului mijlocului de transport. Acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru țigările pe care le transporta.

Întreaga cantitate de țigări, estimate la o valoare de 8.000 lei, au fost ridicate de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat, iar șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale în vigoare.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.