Sute de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, peste 400 de pachete cu țigări, care se aflau ascunse în genți de voiaj.

Sute de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat


Bunurile, în valoare de 8.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat.

În data de 28.12.2021, în jurul orei 21.30,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani, conducând un ansamblu rutier. Șoferul transporta conform documentelor prezentate, profile de aluminiu, pe ruta Turcia-Marea Britanie.

În urma controlului amănunțit, colegii noștri au descoperit în cabina autocamionului, ascunse și nedeclarate, 440 de pachete cu țigarete de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal specific Republicii Bulgaria. 

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că marfa sus-menționată aparține șoferului mijlocului de transport. Acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru țigările pe care le transporta.

Întreaga cantitate de țigări, estimate la o valoare de 8.000 lei, au fost ridicate de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat, iar șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale în vigoare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.