Cetățean marocan oprit din drumul ilegal către Germania

 

Cetățean marocan oprit din drumul ilegal către Germania

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetățean străin, care se deplasa pe calea ferată dinspre Bulgaria spre România, intenționând să ajungă ilegal în Germania.

În seara de 26.12.2021, în jurul orei 19.40, polițiștii de frontieră planificați să efectueze supravegherea perimetrului P.T.F. Calafat au observat, pe sensul de intrare în țară, o persoană care se deplasa pe jos, pe calea ferată, dinspre Bulgaria spre România.

Colegii noștri au procedat la somarea persoanei în cauză, însă aceasta și-a continuat deplasarea în alergare. S-a procedat la urmărirea acesteia, iar la aproximativ 100 de metri față de gardul perimetral al punctului de trecere a frontierei, a fost oprită de poliţiştii de frontieră.

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost condus la sediul PTF Calafat pentru continuarea  verificărilor.

Cu această ocazie, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că bărbatul depistat este cetățean  marocan și intenționa prin acțiunea sa ilegală să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei sus-menționate iar conform protocolului româno-bulgar, acesta a fost preluată de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.