Advertisement

Cetățean marocan oprit din drumul ilegal către Germania

Gigel Ciobanu
luni, decembrie 27, 2021 | 22:35 Last Updated 2021-12-27T20:35:37Z

 

Cetățean marocan oprit din drumul ilegal către Germania

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetățean străin, care se deplasa pe calea ferată dinspre Bulgaria spre România, intenționând să ajungă ilegal în Germania.

În seara de 26.12.2021, în jurul orei 19.40, polițiștii de frontieră planificați să efectueze supravegherea perimetrului P.T.F. Calafat au observat, pe sensul de intrare în țară, o persoană care se deplasa pe jos, pe calea ferată, dinspre Bulgaria spre România.

Colegii noștri au procedat la somarea persoanei în cauză, însă aceasta și-a continuat deplasarea în alergare. S-a procedat la urmărirea acesteia, iar la aproximativ 100 de metri față de gardul perimetral al punctului de trecere a frontierei, a fost oprită de poliţiştii de frontieră.

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost condus la sediul PTF Calafat pentru continuarea  verificărilor.

Cu această ocazie, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că bărbatul depistat este cetățean  marocan și intenționa prin acțiunea sa ilegală să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei sus-menționate iar conform protocolului româno-bulgar, acesta a fost preluată de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Cetățean marocan oprit din drumul ilegal către Germania

Trending Now

Advertisement