Advertisement

1.750.000 de timbre de acciză pentru țigarete, susceptibile a fi false, descoperite la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
joi, ianuarie 20, 2022 | 20:55 Last Updated 2022-01-20T18:55:34Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit, ascunse în două ansambluri rutiere, cantitatea de 1.750.000 de timbre de acciză pentru țigarete, specifice Ucraina, susceptibile a fi false. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat.

1.750.000 de timbre de acciză pentru țigarete, susceptibile a fi false, descoperite la P.T.F. Calafat

În ziua de 19.01.2022, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, doi cetățeni turci, ambii în vârstă de 43 de ani, conducând fiecare câte un ansamblu rutier.

Șoferii transportau conform documentelor prezentate, fructe încărcate din Turcia și care erau destinate unor societăți comerciale din Polonia.

 În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit în cabinele celor două mijloace de transport, mai multe cutii din carton care conţineau timbre de acciză pentru țigarete, specifice Ucrainei, susceptibile a fi false.

Totodată, cei doi șoferi turci nu au putut prezenta documente de proveniență pentru bunurile sus-menționate.

1.750.000 de timbre de acciză pentru țigarete, susceptibile a fi false, descoperite la P.T.F. Calafat

În acest context, polițiștii de frontieră sprijiniți de către reprezentanți ai Biroului Vamal Calafat, au procedat la inventarierea bunurilor în cauză, rezultând o cantitate de 1.750.000 timbre de acciză pentru țigarete.

Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cei doi șoferi pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • 1.750.000 de timbre de acciză pentru țigarete, susceptibile a fi false, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement