A murit ars la „Păzitul Fântânilor” la Poiana Mare

 

A murit ars la „Păzitul Fântânilor” la Poiana Mare

Un bărbat de 53 de ani din Poiana Mare, județul Dolj, a murit vineri dimineață după ce a participat la sărbătoarea olteneasca „păzitul fântânilor”. Bărbatul a fost găsit parțial carbonizat, după ce a căzut în jarul provenit de la arderea lemnelor. Polițiștii criminaliști fac cercetări în privința decesului bărbatului.

„Vineri dimineaţă, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că, lângă o fântână de pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, care au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 53 de ani, din comuna Poiana Mare.

Din verificări s-a stabilit că în noaptea de 06/07 ianuarie a.c., bărbatul a participat la  manifestarea ” Păzitul Fântânilor” organizată la fântâna publică, de pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea domiciliului său, iar în această dimineaţă, în jurul orei 07.30, a fost găsit decedat, parțial carbonizat, căzut peste jarul provenit de la arderea lemnelor.În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exectitate a cauzei decesului”, conform IPJ Dolj.


 sursa:jurnalulolteniei.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.