Advertisement

A murit ars la „Păzitul Fântânilor” la Poiana Mare

Gigel Ciobanu
sâmbătă, ianuarie 08, 2022 | 06:02 Last Updated 2022-01-08T04:02:49Z

 

A murit ars la „Păzitul Fântânilor” la Poiana Mare

Un bărbat de 53 de ani din Poiana Mare, județul Dolj, a murit vineri dimineață după ce a participat la sărbătoarea olteneasca „păzitul fântânilor”. Bărbatul a fost găsit parțial carbonizat, după ce a căzut în jarul provenit de la arderea lemnelor. Polițiștii criminaliști fac cercetări în privința decesului bărbatului.

„Vineri dimineaţă, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că, lângă o fântână de pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, care au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 53 de ani, din comuna Poiana Mare.

Din verificări s-a stabilit că în noaptea de 06/07 ianuarie a.c., bărbatul a participat la  manifestarea ” Păzitul Fântânilor” organizată la fântâna publică, de pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea domiciliului său, iar în această dimineaţă, în jurul orei 07.30, a fost găsit decedat, parțial carbonizat, căzut peste jarul provenit de la arderea lemnelor.În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exectitate a cauzei decesului”, conform IPJ Dolj.


 sursa:jurnalulolteniei.ro

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • A murit ars la „Păzitul Fântânilor” la Poiana Mare

Trending Now

Advertisement