Calafat / Garda de Mediu a amendat mai multe service-uri auto!

 

Garda de Mediu a amendat mai multe service-uri auto!

Garda de Mediu Dolj a împărțit mai multe amenzi și avertismente service-urilor auto care nu au gestionat cum ar fi trebuit deșeurile rămase în urma activității acestora. Inspectorii avertizează că astfel de controale o să mai aibă loc.„Activitatea de inspecție și control a început din prima zi lucrătoare a anului 2022 cu verificarea activităților de service auto, din județul Dolj. Până la această dată au fost verificate un număr de 17 amplasamente, aplicandu-se un număr de 4 amenzi în cuantum de 70.500 lei și 4 avertismente, pentru contravenții privind gestiunea neconformă a deșeurilor specifice generate din activitate, lipsa actelor de reglementare în cazul în care se desfășoară și activități de vopsire sau spălare autovehicule.

 

ATENȚIE! Controalele vor continua și în perioada următoare până când se va trage concluzia finală că acești operatori respectă întocmai normele de protecția mediului”, potrivit Gărzii de Mediu Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.