Calafat / Garda de Mediu a amendat mai multe service-uri auto!

 

Garda de Mediu a amendat mai multe service-uri auto!

Garda de Mediu Dolj a împărțit mai multe amenzi și avertismente service-urilor auto care nu au gestionat cum ar fi trebuit deșeurile rămase în urma activității acestora. Inspectorii avertizează că astfel de controale o să mai aibă loc.„Activitatea de inspecție și control a început din prima zi lucrătoare a anului 2022 cu verificarea activităților de service auto, din județul Dolj. Până la această dată au fost verificate un număr de 17 amplasamente, aplicandu-se un număr de 4 amenzi în cuantum de 70.500 lei și 4 avertismente, pentru contravenții privind gestiunea neconformă a deșeurilor specifice generate din activitate, lipsa actelor de reglementare în cazul în care se desfășoară și activități de vopsire sau spălare autovehicule.

 

ATENȚIE! Controalele vor continua și în perioada următoare până când se va trage concluzia finală că acești operatori respectă întocmai normele de protecția mediului”, potrivit Gărzii de Mediu Dolj.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.