Expoziția „Istorie și tradiție“ – ediția a II-a, deschisă la Muzeul Satului Calafat

 De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj se alătură Casei de Cultură a Municipiului Calafat și vă invită să descoperiți frumusețea desenelor, picturilor și cusăturilor pe etamină realizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române – 24 ianuarie 1859 și prezentate în expoziția „Istorie și tradiție“ – ediția a II-a, deschisă la Muzeul Satului Calafat (fostă Sală Cinema), în perioada 24 – 31 ianuarie 2022.

Expoziția „Istorie și tradiție“ – ediția a II-a, deschisă la Muzeul Satului Calafat


Expoziția „Istorie și tradiție“ este realizată în parteneriat cu:


  • Casa de Cultură a Municipiului Calafat,
  • Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“ Calafat (prof. coord. Liliana Gabriela Burdușel, Ronița Friptu, Gabriela Mateescu, Adriana Mirică, Dana Maria Nicolae, Silvia Pătru);
  • Școala Gimnazială Desa (prof. coord. Mirela Cojocaru, Mădălina Popa, Andreea Ușurelu);
  • Școala Gimnazială Ghidici (prof. coord. Mihaela Carmen Nacu),
  • copiii de la Atelierele de folclor ale Casei de Cultură Calafat (prof. coord.: Marinela Carauleanu, Cristina Crinteanu),
  • Liceului Tehnologic „Ștefan Milcu“ Calafat (prof. coord.: Gabriel Nacu, Ramona Andruța, Livia Vintilă).

Intrarea la expoziția „Craiova – monumente arhitecturale“ este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (de tip medical sau FFP2) pe toată durata vizitei, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, în perioada 24 ianuarie – 28 februarie 2022.

Lucrările prezentate în cele două expoziții vor putea fi admirate și pe paginile de facebook ale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (www.facebook.com/CJCPCTDj).

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.