Expoziția „Istorie și tradiție“ – ediția a II-a, deschisă la Muzeul Satului Calafat

 De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj se alătură Casei de Cultură a Municipiului Calafat și vă invită să descoperiți frumusețea desenelor, picturilor și cusăturilor pe etamină realizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române – 24 ianuarie 1859 și prezentate în expoziția „Istorie și tradiție“ – ediția a II-a, deschisă la Muzeul Satului Calafat (fostă Sală Cinema), în perioada 24 – 31 ianuarie 2022.

Expoziția „Istorie și tradiție“ – ediția a II-a, deschisă la Muzeul Satului Calafat


Expoziția „Istorie și tradiție“ este realizată în parteneriat cu:


  • Casa de Cultură a Municipiului Calafat,
  • Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“ Calafat (prof. coord. Liliana Gabriela Burdușel, Ronița Friptu, Gabriela Mateescu, Adriana Mirică, Dana Maria Nicolae, Silvia Pătru);
  • Școala Gimnazială Desa (prof. coord. Mirela Cojocaru, Mădălina Popa, Andreea Ușurelu);
  • Școala Gimnazială Ghidici (prof. coord. Mihaela Carmen Nacu),
  • copiii de la Atelierele de folclor ale Casei de Cultură Calafat (prof. coord.: Marinela Carauleanu, Cristina Crinteanu),
  • Liceului Tehnologic „Ștefan Milcu“ Calafat (prof. coord.: Gabriel Nacu, Ramona Andruța, Livia Vintilă).

Intrarea la expoziția „Craiova – monumente arhitecturale“ este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (de tip medical sau FFP2) pe toată durata vizitei, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, în perioada 24 ianuarie – 28 februarie 2022.

Lucrările prezentate în cele două expoziții vor putea fi admirate și pe paginile de facebook ale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (www.facebook.com/CJCPCTDj).

About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.