Advertisement

Bătaie cu pumnii, picioarele și cu cuţite în Calafat. Un localnic a filmat întreaga scenă

Calafat News
vineri, februarie 25, 2022 | 15:38 Last Updated 2022-02-25T16:53:31Z

 

Bătaie cu pumnii, picioarele și cu cuţite în Calafat. Un localnic a filmat întreaga scenă


Bătaie în stradă, sub ochii trecătorilor, la Calafat, județul Dolj. Doi bărbați s-au lovit cu pumnii și picioarele, iar unul dintre ei a fost înjunghiat cu un cuțit. Individul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Un localnic a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil.


Pe imagini se vede cum cei doi bărbați se lovesc, iar unul dintre ei are un cuțit în mână și încearcă să-l înjunghie pe celălalt. Totul se întâmplă sub ochii îngroziți ai trecătorilor care stau pe margine și privesc lupta celor doi. La un moment dat, intervine un trecător, iar cei doi încetează  într-un final scandalul. La fața locului a fost chemată și poliția care a declanșat o anchetă.

“În cursul acestei zile, poliţiştii Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din localitate, are loc un conflict între două persoane. La faţa locului au fost identificaţi doi bărbaţi de 24 şi 55 de ani, ambii din localitate, cel de 55 de ani declarând că a fost agresat de tânărul de 24 de ani. 

Bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, tânărul de 24 de ani fiind în custodia poliţiei”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Bătaia, de la un conflict mai vechi

Polițiștii desfăşoară activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Din primele informații, totul ar fi  pornit de la un conflict mai vechi. În urmă cu ceva timp, tatăl agresorului a fost înjunghiat de fiul actualei victime.


sursa / www.gandul.ro

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bătaie cu pumnii, picioarele și cu cuţite în Calafat. Un localnic a filmat întreaga scenă

Trending Now

Advertisement