Furturi în serie comise de un tânăr din Desa

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Un tânăr în vârstă de 19 de ani, din Desa, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis, a fost reținut, miercuri, de către polițiștii doljeni. 

Furturi în serie comise de un tânăr din Desa

Potrivit IPJ Dolj, în perioada de 20-31 ianuarie, tânărul ar fi pătruns pe un teren ce aparţine unui bărbat de 55 de ani, din comuna Desa, de unde a furat 40 de bondoci din lemn, specia salcâm, în valoare de apoximativ 500 de lei.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 februarie, acesta ar fi intrat în locuinţa unui tânăr din Desa, de unde ar fi sustras un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.

Tot din cercetări, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 11 spre 12 februarie, tânărul a intrat într-o curte de unde ar fi sustras un autoturism, pe care ulterior l-ar fi condus pe drumuri publice din localitățile Desa, Poiana Mare și Calafat, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

După ce a fost audiat, miercuri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma probatoriului administrat de poliţiştii Postului de poliţie Desa și Secției 10 Poliţie Rurală Poiana Mare, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.