Grav accident la Calafat soldat cu moartea unuia dintre șoferi

 Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte pe DN 56, în Calafat, soldat cu moartea unuia dintre șoferi implicați în coliziune.
Polițiștii din Calafat s-au deplesat la fața locului și au stabilit că accidentul s-a produs între un ansamblu de vehicule format dintr-o autoplatformă ce tracta o platformă pe care se aflau două autoturisme și un autocar.

Autoplatforma, care era condusă de un bărbat de 39 de ani, cetăţean bulgar, se deplasa din direcția Maglavit către Calafat. El a intrat în coliziune cu un autocar condus din sens opus, de un bărbat de 49 de ani, cetăţean turc, care, în urma impactului, s-a răsturnat într-un şanţ.

În urma evenimentului rutier, din păcate, bărbatul de 39 de ani, conducătorul autoplatformei, a decedat.


De asemenea, un bărbat de 38 de ani, cetăţean turc, pasager în autocar, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.Precizările ISU Dolj:

„În jurul orei 01.15, Detașamentul de Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de descarcerarea, o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, pentru descarcerarea și acordarea de îngrijiri medicale unor persoane implicate într-un accident rutier produs în municipiul Calafat, sat Basarabi, între un autocar în care se aflau 11 persoane și o autoplatforă în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de pompieri, una din persoanele aflate în autoplatformă era încarcerată.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.