Doi cetățeni afgani depistați ascunși în vagonul unui tren de călători

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar doi cetățeni afgani care au încercat să se sustragă controlului de frontieră. Aceștia se aflau ascunși într-un tren, care circula pe ruta Vidin (Bulgaria)- Craiova (România).

Doi cetățeni afgani depistați ascunși în vagonul unui tren de călători

În ziua de 09.03.2022, în jurul orei 12.40,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar, polițiștii de frontieră planificați în serviciu pentru efectuarea controlului, au descoperit într-un tren internațional de călători, două persoane de sex masculin, care se aflau ascunse într-un vagon. Trenul circula pe ruta Bulgaria - România.

În cadrul verificărilor preliminare, colegii noștri au stabilit faptul că cei doi bărbați sunt cetățeni afgani, în vârstă de 22, respectiv 18 de ani și intenționau prin acțiunea ilegală de trecere a frontierei statului român să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, cei doi bărbați au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.