Advertisement

Doi cetățeni afgani depistați ascunși în vagonul unui tren de călători

Gigel Ciobanu
vineri, martie 11, 2022 | 09:42 Last Updated 2022-03-11T07:42:20Z

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar doi cetățeni afgani care au încercat să se sustragă controlului de frontieră. Aceștia se aflau ascunși într-un tren, care circula pe ruta Vidin (Bulgaria)- Craiova (România).

Doi cetățeni afgani depistați ascunși în vagonul unui tren de călători

În ziua de 09.03.2022, în jurul orei 12.40,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar, polițiștii de frontieră planificați în serviciu pentru efectuarea controlului, au descoperit într-un tren internațional de călători, două persoane de sex masculin, care se aflau ascunse într-un vagon. Trenul circula pe ruta Bulgaria - România.

În cadrul verificărilor preliminare, colegii noștri au stabilit faptul că cei doi bărbați sunt cetățeni afgani, în vârstă de 22, respectiv 18 de ani și intenționau prin acțiunea ilegală de trecere a frontierei statului român să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, cei doi bărbați au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi cetățeni afgani depistați ascunși în vagonul unui tren de călători

Trending Now

Advertisement