4.600 de țigarete descoperite ascunse într-un microbuz

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 4.600 de țigarete, ascunse și nedeclarate. Țigaretele aparțineau unui cetăţean bulgar, pasager al  mijlocului de transport.


În ziua de 09.03.2022, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat,  judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, conducând un microbuz, un cetățean bulgar, în vârstă de 28 de ani, însoțit de un conațional, în vârstă de 47 de ani.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit, ascunsă și nedeclarată, printre bagaje, cantitatea de 4.600 de țigarete, de diferite mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Polițiștii de frontieră au stabilit faptul că țigările aparțineau pasagerului mijlocului de transport. Acesta nu deținea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 4.600 lei,  a fost indisponibilizată de către lucrătorii vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Craiova în vederea continuării cercetărilor, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal al României.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.