4.600 de țigarete descoperite ascunse într-un microbuz

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 4.600 de țigarete, ascunse și nedeclarate. Țigaretele aparțineau unui cetăţean bulgar, pasager al  mijlocului de transport.


În ziua de 09.03.2022, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat,  judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, conducând un microbuz, un cetățean bulgar, în vârstă de 28 de ani, însoțit de un conațional, în vârstă de 47 de ani.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit, ascunsă și nedeclarată, printre bagaje, cantitatea de 4.600 de țigarete, de diferite mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Polițiștii de frontieră au stabilit faptul că țigările aparțineau pasagerului mijlocului de transport. Acesta nu deținea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 4.600 lei,  a fost indisponibilizată de către lucrătorii vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Craiova în vederea continuării cercetărilor, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal al României.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.