Parfumuri și produse farmaceutice presupuse a fi contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat  au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, 1.000 de flacoane cu parfum și peste 2.900 de cutii cu produse famaceutice, inscripționate cu numele unor firme cunoscute și care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Parfumuri și produse farmaceutice presupuse a fi contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 04.03.2022, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean german, în vârstă de 56 de ani, aflat la volanul unui microbuz.

Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, bunuri diverse, în regim de curierat, pe ruta Turcia-Germania.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în mijlocul de transport, ambalate în cutii din carton, 1.000 de flacoane cu parfum și 2.912 cutii cu produse farmaceutice. Acestea  purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

 În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau șoferului mijlocului de transport, care a declarat polițiștilor de frontieră că nu deține  documente de proveniență pentru acestea.

Parfumuri și produse farmaceutice presupuse a fi contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 510.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări față de cetățeanul german, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.