Peste 3. 500 de țigarete descoperite ascunse într-un ansamblu rutier

 Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, cantitatea de 3. 500 de țigarete, ascunse și nedeclarate. Țigaretele aparțineau șoferului mijlocului de transport, un cetăţean turc.

Peste 3. 500 de țigarete descoperite ascunse într-un ansamblu rutier

În ziua de 06.03.2022, în jurul orei 07.30,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean turc, în vârstă de 38 de ani, conducând un ansamblu rutier.

Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, piese auto din Turcia  pentru o societate comercială din  Germania.

Peste 3. 500 de țigarete descoperite ascunse într-un ansamblu rutier

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, în cabina automarfarului, cantitatea de 3.500 de țigarete care aveau aplicate timbru fiscal de Turcia.

Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau șoferului mijlocului de transport. Acesta nu deținea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Peste 3. 500 de țigarete descoperite ascunse într-un ansamblu rutier

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 7.000 lei, a fost indisponibilizată de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Calafat în vederea continuării cercetărilor, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional pentru faptele prevăzute de art. 653, din Regulamentul de Aplicare a Codului Vamal al României.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.