Peste 11.000 de ţigarete descoperite la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, condus de un cetăţean bulgar, 11.600 de țigarete provenite din Bulgaria, ascunse și nedeclarate la intrarea în ţară.  Bunurile, estimate la aproximativ 11.600 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Peste 11.000 de ţigarete descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 23.03.2022, în jurul orei 10.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 34 de ani, conducând un microbuz care transporta diverse bunuri pe ruta Bulgaria-Germania.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, printre bagajele personale,  11.600 de țigarete (580 de pachete), inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Colegii nostri au stabilit faptul că țigările descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu avea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Bunurile, estimate la o valoare de 11.600 lei, au fost indisponibilizate de către polițiști, iar în cauză sunt derulate cercetări pentru  “deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1.000 țigarete” , conform art. 452 din  Legea 227/2015.


sursa :politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.