Advertisement

Surprize din partea polițiștilor doljeni pentru mai mulți micuți din județ

Gigel Ciobanu
luni, martie 21, 2022 | 20:10 Last Updated 2022-03-21T18:17:41Z

Mai mulți copii din județul Dolj au primit daruri, luni, din partea polițiștilor doljeni, această acțiune înscriindu-se în seria acțiunilor derulate în această săptămână, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române.


La Calafat, doi dintre copiii vizitaţi, Raisa şi Fabian, care astăzi împlinesc 14, respectiv 12 ani, au fost sărbătoriţi de către polițiști.


„La data de 25 martie, Poliţia Română aniversează 200 de ani de tradiţie şi continuitate în slujba cetăţenilor. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni, pentru a sărbători. Astfel, în perioada 21-25 martie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj pe lângă activităţile curente, organizează zilnic, activităţi umanitare, culturale şi educative.


Săptămâna a debutat cu activităţi de suflet, pentru semenii noştri.

Calafat, Filiași, Băilești, Bechet, Segarcea, Dăbuleni, Podari, Predești sunt câteva localități în care astăzi, polițiștii doljeni au ajuns la 40 de copii, pentru a aduce un strop de bucurie.

Mobilizarea polițiștilor într-o altfel de activitate a avut efectul dorit : a dărui este nevoia noastră, a oamenilor, de a simți bucuria în ochii celorlalți. Bucuria a fost prezentă pe chipurile tuturor, copii şi părinţi.

La Calafat, un detaliu a atras atenţia poliţiştilor, impunându-se o mobilizare suplimentară. Doi dintre copiii vizitaţi, Raisa şi Fabian, care astăzi împlinesc 14 respectiv 12 ani, au fost sărbătoriţi de poliţişti.

Vârsta de 14 ani a Raisei a adus nostalgie în rândul poliţiştilor calafețeni.


O fotografie în care apare colega noastră Cristina, bebeluşul Raisa şi mama sa, realizată în urmă cu 14 ani, este una dintre fotografiile din incinta sediului Poliţiei Municipiului Calafat, care îi întâmpină zi de zi pe poliţişti şi pe cetăţenii care vizitează sediul poliţiei.

Astăzi, 14 ani mai târziu, aceleşi persoane, pline de emoţie, au actualizat panoul de fotografii.

Tot astăzi, ceilalți copii și părinții lor au oferit ceea ce este cel mai important pentru natura umană… recunoștință, emoție, bucurie.

Iar polițiștii doljeni au trăit astăzi, încă o dată, sinceritatea trăirilor din a dărui. Se spune că bucuria vine din lucruri mărunte, iar bogăţia se numără în zâmbetele copiilor”, arată IPJ Dolj.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Surprize din partea polițiștilor doljeni pentru mai mulți micuți din județ

Trending Now

Advertisement