Advertisement

Șofer din Calafat arestat după o urmărire ca în filme pe străzile din Craiova

Gigel Ciobanu
duminică, martie 20, 2022 | 17:32 Last Updated 2022-03-20T15:34:21Z

 Urmărire ca în filme pe străzile din Craiova în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un șofer a intrat în vizorul polițiștilor pentru că a ocolit filtrul de poliție de pe strada Severinului. Șoferul a demarat în trombă când a văzut ca polițiștii au început să îl urmărească. Șoferul și-a abandonat mașina, dar a fost prins de poliție. Bărbatul mirosea a alcool, dar a refuzat să fie testat, motiv pentru care a fost reținut și prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Șofer din Calafat arestat după o urmărire ca în filme pe străzile din Craiova

Șoferul arestat a fost urmărit de echipajul Secției 5 de Poliție Craiova care făcea filtru pe strada Severinului.

”În noaptea de 18/19 martie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe strada Severinului din localitate, conducătorul unui autoturism a ocolit filtrul organelor de poliție, mărind viteza de deplasare.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe bulevardul Dacia, unde, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a încercat să fugă. Acesta a fost prins de polițiști, iar în urma legitimării s-a stabilit că este un bărbat de 35 de ani, din municipiul Calafat”, scrie în comunicatul IPJ Dolj.

Șoferul a fost reținut inițial pentru 24 de ore.

Potrivit polițiștilor, șoferul emana halenă alcoolică.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică i-a fost solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, testare pe care a refuzat-o. De asemenea, conducătorul auto a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

De asemenea, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Șofer din Calafat arestat după o urmărire ca în filme pe străzile din Craiova

Trending Now

Advertisement